SLS Techniek

Selective Laser Sintering print d.m.v. een laser die poeder aan elkaar smelt. Dit zorgt voor een sterk en een nauwkeurig eindproduct.

Materialen

3D Print Lab print met wit PA2200 / Nylon / PA12 poeder. Dit materiaal is FDA goedgekeurd en gecertificeerd voor medische toepassingen.

Polijsten

3D Print Lab kan uw producten laten polijsten en hiermee de oppervlakte gladder maken. Polijsten gebeurt in een trommel met polijst steentjes.

Voorraad

3D Print Lab beheert de voorraad voor meerdere bedrijven. Dit zorgt voor korte levertijden van +/- 2 dagen en hiermee bespaart u de voorraadkosten.

Machine

3D Print Lab bezit een EOS Formiga P110 met een werkbereid van 330x250x200mm. Productie duurt 24 uur waarbij het product 24 uur moet afkoelen.

Verven

3D Print Lab kan uw producten verven d.m.v. textielverf. Beschikbare kleuren: Bordeaux Rood, Indigo Blauw, Orange roest, Oxidatie koper groen en zwart.

Kwaliteit en betrokkenheid

Bij 3D Print Lab staat kwaliteit in product en dienstverlening in hoge vaandel. Wij vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met de klant om de juiste producten te kunnen printen. Industrieel 3D printen is soms een lastige materie en alleen samen met een klant kunnen wij de juiste oplossing vinden. En gaat het een keer fout met 3D printen, dan zetten wij alles op alles om alsnog de juiste producten te kunnen leveren.

De team van 3D Print Lab bestaat uit een business development manager, een industriële ontwerper en een 3D laboratorium medewerker. De business development manager verkent bij u de 3D print mogelijkheden. De industriële ontwerper vertaalt uw ideeën van schets naar een product. De laboratorium medewerker verzorgt de productie en ondersteunt de industriële ontwerper met de print haalbaarheid. Genoeg redenen dus om een keer te komen kijken en onder het genot van een kop koffie.

3D Print Lab Skills

Kwaliteit 100
Kennis 95
Prijs 85
Snelheid 75

Referenties 3D Print Lab