Veel mensen en bedrijven hebben ideeën over nieuwe producten of wijzigingen aan bestaande producten. Vaak ontbreekt het aan kennis of tijd om die ideeën te verwezenlijken. Bij 3DPrintLab trekken we graag tijd uit voor de productontwikkeling van uw ideeën.

Door nauwe samenwerking met een netwerk aan specialisten kunnen we vaak op snelle en efficiënte wijze advies uitbrengen over wat u wilt en hoe u dat kunt realiseren. Daar nemen we een onafhankelijke positie in omdat we weten dat de wereld veel groter is dan ons bedrijf alleen.

Daarnaast hebben we door onze goede contacten met de MBO en HBO-opleidingen in de regio beschikking over een breed arsenaal aan studenten die graag hun kennis en kunde aanwenden om uw probleem op te lossen of een innovatieve uitdaging aan te gaan.

Kapotte onderdelen

Ook als het gaat om het vervangen van kapotte onderdelen kunt bij ons terecht. Zowel een onderdeel van uw mooie klassieker dat niet meer gemaakt wordt, maar zeker ook een onderdeel van uw machine die daardoor stil staat of niet optimaal gebruikt kan worden.


Onze SLS machine print zeer sterke Nylon onderdelen die (vaak) in een industriële omgeving gebruikt kunnen worden. Als u metalen onderdelen nodig heeft kunnen we die ook voor u vervaardigen. Relatief nieuw is de combinatie tussen geprinte onderdelen van Nylon met CNC gefreesde metal parts.